Leiding

Wanneer je een keer niet kunt komen turnen, ontvangt de leiding graag een afmelding. Je kunt hen bereiken via onderstaande emailadressen.

Leid(st)er Email
Lenneke Kalisvaart Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Eva Penders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marijke Verhoeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Natascha Esseveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lieke Veenings Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Marije Zwaneveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joanne Dijkman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jennifer Kuijpers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Daan Vegt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Lenneke Kalisvaart

Is hoofdleiding. Ze ondersteunt en begeleidt de leiding. Zij is getrouwd met Jan-Pieter en samen hebben zij drie kinderen. Zestien jaar geleden behaalde zij haar licentie via de KNGU en sindsdien heeft ze ervaring in het lesgeven aan een grote diversiteit van groepen.Tevens vindt zij het leuk om het begeleiden te combineren met een bestuursfunctie bij DOS. Lenneke heeft veel enthousiasme, gedrevenheid en
verantwoordelijkheidsgevoel.

“DOS is een hele leuke en gezellige vereniging, waar we als bestuur, leiding en vrijwilligers er samen enthousiast tegenaan gaan om alles goed te organiseren.”


 

Eva Penders

Geeft les aan groep 5-6, 6-7 en 7-8. Zij doet de Hbo-opleiding Verpleegkunde in Leiden. Sinds haar 10e assisteert ze bij DOS en heeft in 2016 haar diploma assistentleider niveau 2 behaald. Nu is zij bezig met niveau 3. Met veel enthousiasme, humor en gedrevenheid geeft zij de kinderen les.“DOS is een kleine, maar gezellige vereniging, die naast het sporten ook nog veel andere leuke activiteiten organiseert.”


 

Marijke Verhoeven

Geeft les aan de Selectie en de 18+ Turngroep. Zij is getrouwd met Adriaan en werkt bij de politie, samen hebben zij twee kinderen. Zij heeft haar licentie gymnastiek/turnen niveau 3 behaald. Vol enthousiasme is Marijke gestart met de selectiegroep, welke ondertussen al is uitgebreid naar 3 groepen. Zij omschrijft zichzelf als sportief, perfectionistisch en gedreven, wat in haar lessen goed tot uitdrukking komt.

 

“Ik vind DOS een enthousiaste, gezellige en actieve vereniging. Bestuur, leiding en assistenten zijn mensen met een hart voor de vereniging. Hierdoor kunnen we naast een inhoudelijk goede les, ook vertrouwen en gezelligheid bieden aan de leden.”


 

Natascha Esseveld

Geeft les als assistent-trainer aan een van de Selectiegroepen en geeft leiding aan de Gymfit. In het dagelijkse leven heeft zij een eigen praktijk als Oefentherapeut Cesar in Nieuw -Vennep. Zij is getrouwd met Harm waarbij zij twee kinderen cadeau kreeg en samen hebben zij een zoontje. In 2003 begon zij met de trainersopleiding en het assisteren. Vanaf 2007 werd zij assistent-trainer van de 5e/6e divisie Selectie van Nieuw-Brunhilde in Leiden en haalde in 2008 haar niveau 3 licentie. Aanpakken, motiveren en het beste in iemand naar boven halen zijn de eigenschappen die bij haar passen.

“DOS is een gezellige en kleine vereniging waar buiten de lessen ook veel leuke activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden.”


 

Lieke Veenings

Geeft les aan de Peuterpret. Lieke is getrouwd met Maarten en heeft 2 zoontjes. Ze is docent dierhouderij en paardenhouderij op het VMBO. Al jaren heeft ze met haar zoontjes mee gegymd bij de Peuterpret, vanuit die ervaring is zij begonnen met lesgeven bij de Peuterpret. Lieke staat positief in het leven en met haar energieke karakter geeft ze de lessen een positieve sfeer. Zelf is ze ook altijd in voor een potje apenkooien."DOS is een ontzettend leuke vereniging waar plezier voor bewegen voorop staat”.


 

Marije Zwaneveld

Marije geeft les aan de groep 2-3-4 en groep 4-5. Zij woont in Bodegraven bij haar ouders en zus. Ze is leerkracht op een basisschool en bezig met haar Master Leerproblemen aan de Universiteit in Leiden. Binnen DOS heeft ze een diploma voor Assistent Niveau 1 en met het sportgedeelte in haar lerarenopleiding heeft ze ook lesgeven niveau 2 behaald. Ze assisteert al jaren bij diverse groepen bij DOS en is heel betrokken bij DOS. Drie woorden die haar goed beschrijven: Enthousiast, betrokken en georganiseerd.

“DOS is een gezellige en warme vereniging waarbinnen iedereen welkom is. Alle kinderen kunnen op hun eigen niveau mee doen, plezier is het belangrijkst. De sfeer binnen de vereniging is hecht en gezellig. Ik vind het onwijs gaaf om al jaren deel uit te maken van DOS. Op naar nog veel meer jaren!”


 

Joanne Dijkman

Joanne geeft samen met Jennifer les aan de Aspiranten. Samen met haar ouders, 2 zussen en broer woont zij in Bodegraven. Op dit moment volgt ze de opleiding Verpleegkunde. Op haar 10e haalde ze haar eerste diploma voor assistente bij DOS. Toen ze 14 was deed ze de assistentenopleiding niv 2. Ook heeft ze ondertussen 2 diploma’s van de juryopleiding op zak. Met veel ervaring, haar gedrevenheid en enthousiasme staat ze iedere week garant voor plezierige en goede lessen.

“DOS is een gezellige familie! Iedereen is altijd welkom en niets is te gek!”


 

Jennifer Kuijpers

Jennifer geeft samen met Joanne les aan de Aspiranten. Zij woont in Bodegraven bij haar ouders en zus. Ze is werkzaam bij een accountantskantoor in Gouda en volgt daarnaast de opleiding Finance & Control om daarna door te studeren tot ze een AA-titel heeft behaald. Zij heeft al meerdere jaren ervaring met het assisteren van verschillende groepen bij DOS en heeft ook een diploma voor Assistent leider niveau 2. Daarnaast heeft zij ook haar jurybrevet behaald en regelt voor DOS alle juryzaken. Voor een uitdaging deinst zij niet terug! Haar sportiviteit en behulpzaamheid zijn goede kwaliteiten voor in de lessen.

“DOS als enthousiaste en gezellige vereniging. Waarbij iedereen voor je klaar staat en tevens bereid is elkaar te helpen. Verder staat de balans tussen uitdaging en plezier in de turnsport hier voorop.”


 

Daan Vegt

Daan geeft les aan de Freerungroepen. Hij is trainer bij Parkour Disciplines en wordt door DOS ingehuurd.  Hij woont bij zijn ouders, samen met zijn 2 zussen. Op dit moment volgt hij de opleiding: International Business aan de Haagse Hogeschool. Hij heeft 5 jaar ervaring bij Parkour Disciplines en heeft een cursus gevolgd voor sporters met gedragsproblematiek. Daan is enthousiast, gedisciplineerd en verantwoordelijk, wat terug te zien is in zijn lessen.

“Bij DOS werkt iedereen samen om alles goed te laten verlopen. Er wordt rekening met elkaar gehouden en altijd hulp geboden indien nodig!”