Onderlinge Wedstrijden 16 februari

Zaterdag 16 februari hield DOS haar jaarlijkse Onderlinge Wedstrijden in Sportcentrum de Kuil. De turnsters deden hun oefeningen op balk, brug, vloer en sprong.

In ronde 1 deden de jongste turnsters van de vereniging mee. Voor velen was het hun eerste wedstrijd. Extra spannend dus. Het was mooi op te zien hoe iedereen haar best deed. Aan het einde van de ronde was er fungedeelte, waarna de prijsuitreiking volgde. Femke Aartman eindigde ronde 1 met de meeste punten.

Ronde 2 was voor turnsters van groep 6 t/m 8 plus de aspirantengroepen. Ook hier werd keurig geturnd en werden mooie oefeningen laten zien. Deze ronde sloten we af met 7 prachtige vloeroefeningen op muziek. Deze ronde eindigde Veerle v.d. Sterre met het hoogste puntenaantal.

De selectiemeiden streden op eigen niveau mee in de ronde die passend was bij hun leeftijd.

De dag eindigde met springwedstrijden in ronde 3. In 5 groepjes streden aspiranten en springgroepleden om medailles. Zij deden tumblingbaan, pegasus en trampoline.

We zijn blij met alle leiding, assistenten en vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Wij zijn trots op onze leden en we kijken terug op een zeer geslaagde en sportieve wedstrijddag!

Onderlinge Wedstrijden groep 1 - 2019 Onderlinge Wedstrijden groep 2 - 2019

In het menu “Beeldmateriaal -> Foto’s” of door te klikken op de onderstaande links, kunt u de foto’s vinden die voor ons gemaakt zijn door Arne v.d. Ben:

- Onderlinge Wedstrijden 2019 - groep 1
- Onderlinge Wedstrijden 2019 - groep 2
- Onderlinge Wedstrijden 2019 - groep 3